635 0

Базел няма да подцени Лудогорец

Урс Фишер направи българите фаворити преди най-важния двубой

Теодор Николов

Урс Фишер сподели виждането си, че Лудогорец трябва да се счита за фаворит в предстоящия ключов сблъсък срещу Базел от груповата фаза на Шампионска лига.

Наставникът на швейцарците явно е бил сериозно впечатлен от представянето на родния тим при домакинствата срещу ПСЖ и Арсенал.

"Ще опитат да овладеят играта, но това не означава, че ще загубят тяхната най-голяма сила. Затова трябва да сме внимателни. Това, което се случи с ПСЖ и Арсенал, ще се случи и утре. В началото владееха играта по много категоричен начин.

Но излизаме да спечелим. Истината е, че Лудогорец има известно предимство. 0:0 не е резултат, към който ние се стремим.

Нашата настройка е да спечелим. Какво ще се случи, е друг въпрос. Дано след мача да имам спокойна нощ, да спя добре, а съперникът да не спи добре. Все пак в спорта има победи и загуби - трябва да се справяме и с двете", заяви Фишер, който коментира по следния начин думите на своя футболист Делгадо, че Базел може да стигне до 1/2-финал в Лига Европа:

"Винаги се радвам, когато някой от нашите играчи покаже голямо самочувствие, но нека първо решим утрешната задача, която ще е много трудна."

Треньорът на швейцарците бе попитан и какво мисли за българската Първа лига. "Изгледах доста мачове на Лудогорец. Отборът е фаворит, но не получава нищо даром в българската лига, нивото е добро", завърши Фишер.Напиши коментар:


Публикувай