Last news in Fakti

22 Ноември, 2016 21:18 740 0

Леверкузен взе само точка като гост на ЦСКА (М)

  • леверкузен-
  • цска (м)-
  • 1:1

Руският гранд ще трябва да се сбогува с Шампионската лига

Отборът на ЦСКА (М) приключи за този сезон с кампанията си в Шампионската лига. Това стана факт след като днес руският гранд регистрира третото си равенство в група E като домакин на Байер (Леверкузен).

Двата тима поделиха точките след 1:1 и така "армейците" останаха на последното място във временното класиране с актив от 3 точки след 3 ремита и 2 загуби кръг преди края на фазата.

Още в 16-ата минута на срещата Кампл изведе Фоланд зад отбраната на домакините и последният . не се посвени да накаже безпомощния Акинфеев от границата на вратарското поле. Това бе 42-ри пореден мач в ШЛ за руския страж, в който той допуска гол.


През втората част московчани наложиха преса и в 75-ата минута логичното се случи, след като Хенрикс влезе грубо в тялото на Марио Фернандес и главният арбитър без колебание посочи бялата точка.

Натхо застана зад топката и не сгреши, изравнявайки резултата.

До края и двата тима опитаха да се преборят за важните три точки. В 80-ата минута изстрел на Фоланд срещна гредата, а след това Дзагоев пропусна добра възможност за домакините. До нови попадения не се стигна и точките бяха закономерно поделени.

Така Байер (Леверкузен) се намира на второто място в подреждането с актив от седем точки след 4 равенства и 1 успех.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА