Last news in Fakti

24 Ноември, 2016 09:35 1 065 0

Дерменджиев: Израстваме!

  • дерменджиев-
  • лудогорец-
  • базел-
  • шампионска лига

"Получи се тактическо надиграване", заяви треньорът на Лудогорец

Дерменджиев: Израстваме! - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев похвали отбора си след равенството 0:0 с Базел в Шампионска лига. Той заяви, че разградчани израстват с всеки европейски сблъсък и не пропусна да похвали героя Владо Стоянов.

"И в началото казах, че ще бъде тактическо надиграване. Изключително доволен съм от футболистите. Знаем, че Базел е много силен отбор и такива мачове се играят по този начин. Отборът ни показа значително израстване и съм доволен".

"Всеки иска да бием, ние също, но на този етап и равенството ни задоволява. За разлика от мача в Швейцария (1:1), тук ставаше въпрос за надиграване и се справихме със задачата. Можехме да развием по-добре атаките си, но след мача е лесно да се говори", заяви Дерменджиев.

"Ще запазя за себе си дали Минев и Марселиньо липсваха, но техните заместници се справиха много добре. Добре, че Арсенал и ПСЖ завършиха наравно и ще играят на максимум последните мачове. Ако съдбата е благосклонна към нас, ще се класираме. Ако не – пак ще сме доволни, защото играхме в Шампионска лига", каза още спецът.

"Базел се отвори след почивката и имахме няколко ситуации, бързи атаки, които можехме да оползотворим. Не казвам това със съжаления, а като анализ", добави Дерменджиев, а накрая похвали представянето на героя Владо Стоянов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА