577 0

Стивън Джерард прекрати кариерата си

Легендата на Ливърпул спира с футбола

Стивън Джерард прекрати кариерата си
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Легендата на Ливърпул и английския футбол Стивън Джерард прекрати кариерата си. Той излезе с официално изявление до медиите. Само преди няколко дни полузащитникът напусна американския Лос Анджелис Галакси и не беше ясно дали ще се насочи към треньорството, или ще си търси нов отбор.

36-годишният сърцат халф направи своя дебют за Ливърпул на 29-и ноември 1998 година и покори европейския клубен връх с мърсисайдци през 2005 година.

"С оглед спекулациите в медиите за моето бъдеще, мога да потвърдя своето оттегляне от професионалния футбол. Имах невероятна кариера и съм благодарен за всеки един момент от времето ми в Ливърпул, националния отбор и Лос Анджелис Галакси", сподели Стиви Джи.

"Чувствам се голям късметлия, че имах такава кариера, но тя нямаше да бъде възможна без подкрепата на толкова много хора. Развълнуван съм за бъдещето и чувствам, че имам какво да дам още на играта, без значение под каква форма. Сега обмислям различни опции и скоро ще ви информирам каква ще бъде следващата ми стъпка", добави легендата.

САЩ

Напиши коментар:


Публикувай