Last news in Fakti

25 Ноември, 2016 12:27 786 0

Моуриньо: Хората обичат Рууни

  • моуриньо-
  • манчестър юнайтед-
  • рууни-
  • лига европа

"Този път успяхме да реализираме създадените положение", доволен е Специалния

Моуриньо: Хората обичат Рууни - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо похвали тима си и по-специално Уейн Рууни след победата с 4:0 срещу Фейенорд в мача от петия кръг на груповата фаза на Лига Европа.

"Доминирахме от първите минути и създадохме много положения. За разлика от други мачове, този път успяхме да ги реализираме. Що се отнася до Рууни, мога да кажа, че хората го обичат. Той трябва да получава удоволствие от футбола и да прави всичко възможно. Това и прави", коментира португалецът.

Рууни отбеляза снощи за 1:0 и подобри рекорда на холандеца Рууд ван Нистелрой. 31-годишният английски национал вече е най-резултатният играч на Манчестър Юнайтед в европейските клубни турнири. Рууни има 39 гола, а Ван Нистелрой е с 38.

"Сега се нуждаем само от още точка, за да продължим в следващата фаза на Лига Европа", добави Моуриньо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА