Last news in Fakti

25 Ноември, 2016 12:57 1 394 3

Раева: Защо Наско Сираков не е в Левски?

  • раева-
  • сираков-
  • левски-
  • длъжност

Съпругата на легендата на Левски изригна срещу собствениците на "сините"

Раева: Защо Наско Сираков не е в Левски? - 1
Снимка: БТА

Половинката на Наско Сираков - Илиана Раева, изрази възмущението си, че легендарният голмайстор седи встрани от Левски. Според председателката на федерацията по художествена гимнастика Сираков е най-можещият и най-силният човек, който може да бъде от полза на "сините".

"Не много хора, а дори враговете му знаят, че той е човекът за Левски. А защо не е в клуба, трябва да питате собствениците. Никой не знае и не разбира това безумие - най-силният и най-можещият човек да не е в Левски. Това е човекът, който най-много разбира от футбол в България", каза Раева пред "7 дни спорт".

"Наско е човек с много голямо самочувствие и авторитет. Той знае, че е постигнал всичко в Левски. Винаги може и още, но действителността в момента е такава. Чувства се много добре, има много сериозен бизнес. Много е спокоен и е най-щастливият дядо. Всеки ден е при внучката и има в телефона си над 500 нейни снимки, непрекъснато я снима и си сменя снимката на телефона", добави бившата гимнастичка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 син

    2 0 Отговор
    Да си седи при внучката да си сменя снимките и да си гледа бизвеса!!!
    В "левски" Наско даде каквото можа като футболист ! Като треньор и администратор е пълен провал! Мъри е съвсем друго нещо!!!
  • 2 Рамзес III

    1 0 Отговор
    А ми какво да прави Наско ? Ако не е жена му да го похвали то няма кой вече!!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.