1 078 0

Колко пари дава Лацио за Кафу?

"Орлите" от Рим искат да привлекат нападателя на Лудогорец

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Ръководството на Лацио е готово да брои 8 милиона евро за звездата на Лудогорец Джонатан Кафу. Както е известно, бразилският нападател отдавна е в полезрението на "орлите" от Рим, а освен това сериозен интерес към него проявяват още редица клубове, сред които Евертън и Шахтьор (Донецк).

Медиите в Италия твърдят, че ръководството Лацио може да плати 8 милиона и нито евро повече за играча, който до момента през сезона вкара 10 гола в 23 мача.

"Спортният директор на клуба Игли Таре се е нагърбил със сделката по привличането на Джонатан Кафу", пише „Калчо нюз 24“.

„Лацио губи нападателя си Кейта поне за месец, тъй като играчът ще бъде ангажиран с националния отбор на Сенегал за Купата на африканските нации през януари. Турнирът изправи до стената ръководството на Лацио, което не може да си позволи да остави отбора без вариант в атака. Това прави осъществяването на сделката за Кафу приоритетна за клуба“, се казва още в изданието, като се твърди, че преговорите между римляните и колегите им от Лудогорец ще стартират около Коледа.

Ръководството на българския шампион обаче едва ли ще се навие на раздяла с Кафу срещу сума под 12 милиона евро.

"Лацио е готов да плати и повече за Кафу, но само ако бъде продаден Лукас Билия, Стефан де Фрай или Кейта", допълва „Калчо нюз 24“.

Италия


Напиши коментар:


Публикувай