25 Ноември, 2016 21:29, обновена 25 Ноември, 2016 21:30 888 0

Кралев откри европейското по карате

  • кралев-
  • карате-
  • европейско

Близо 360 бойци от 24 страни ще мерят сили на турнира в София

Кралев откри европейското по карате - 1
Снимка: Министерство на младежта и спорта

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев откри Европейското първенство по карате за кадети и кадетки, мъже, жени и юноши до 22 години, което се провежда в зала „Арена Армеец“. В откриването участваха още японският посланик в България Н.Пр. Шиничи Яманака, президентът на Европейската Карате Организация Шихан Кун Шаренберг и председателят на Българската Национална Федерация Карате Алексей Петров.

„Огромна чест е за България да е домакин на Европейското първенство по карате“, каза министър Кралев. „Каратето е един от най-популярните бойни спортове в България и първенството е празник за всички, които обичат този спорт у нас“, добави той. Министър Кралев благодари на Българската Национална Федерация Карате за добрата организация на първенството.

Министър Кралев, Н.Пр. Шиничи Яманака, Шихан Кун Шаренберг и Алексей Петров получиха благодарствени плакети от Организационния комитет на първенството.

Близо 360 бойци от 24 страни участват в различните категории и дисциплини на Европейското първенството по карате. Европейското първенство се реализира с подкрепата на Министерството на младежта и спорта и „София – Европейска столица на спорта 2018“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА