27 Ноември, 2016 01:00 690 0

Интер пожела талант на Коринтианс

  • интер-
  • гилерме арана-
  • коринтианс

Интер проявява сериозен интерес към защитника на Коринтианс Гилерме Арана. 19-годишният талант е направил отлично впечатление на скаутите на "нерадзурите" и клубът вече обмисля дали да не изпрати оферта за него през зимата.

40% от правата на Арана се държат от Коринтианс, а другите 60% са в ръцете на мениджърската агенция Еленко Спортс. Така че от Интер ще трябва да преговарят и с двете страни, ако искат да доведат младока на "Джузепе Меаца". Друг проблем може да се окаже и фактът, че интерес към защитника има и от страна на Манчестър Юнайтед, като англичаните също може да се включат в наддаването за подписа му.

Агентът на играча Фернандо Гарсия е признал за интереса на Интер към неговия клиент. Той обаче е допълнил, че за момента не е получил официална оферта за него.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА