Last news in Fakti

26 Ноември, 2016 17:14, обновена 26 Ноември, 2016 17:43 1 508 2

Локо (Пд) нанесе първа загуба на Левски през сезона

  • локо (пд)-
  • локомотив (пловдив)-
  • левски-
  • загуба-
  • първа лига

"Смърфовете" се наложиха като гости с 2:1 на "Герена"

Локо (Пд) нанесе първа загуба на Левски през сезона - 1
Снимка: БТА

Отборът на Локомотив (Пловдив) нанесе първа загуба на Левски през настоящия сезон. "Смърфовете" надиграха столичния гранд като гост на стадион "Георги Аспарухов" с 2:1 в среща от 15-ия кръг на Първа лига.

Големият герой за "черно-белите" отново бе капитанът Мартин Камбуров, който реализира победното попадение от дузпа в 78-ата минута. Преди това футболистите на Левски откриха резултата в 19-ата минута, благодарение на нелеп автогол на вратаря на гостите Ел Харуби, а в 26-ата 1:1 направи Веселин Марчев.

Това е втори пореден успех за Локомотив на "Герена", ако се брои и предходния двубой от миналия шампионат. Така пловдивчани събраха 23 точки и вече са пети в класирането. Левски е втори с 34 пункта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър Петров

    1 0 Отговор
    Вместо коментар :

    https://www.youtube.com/watch?v=M-5ZkrA1REM
  • 2 qqqqqqq

    1 0 Отговор
    Лудогорец е виновен.