29 Ноември, 2016 09:42, обновена 29 Ноември, 2016 12:09 2 340 0

Бивш шампион с ЦСКА не е сред оцелелите

  • машадо-
  • самолет-
  • катастрофа-
  • цска

Фелипе Машадо бил на падналия самолет

Бивш шампион с ЦСКА не е сред оцелелите - 1
Снимка: cska.bg

Бившият шампион с ЦСКА Фелипе Машадо най-вероятно е сред жертвите от Чапакоензе, чийто тим катастрофира със самолет на път към Колумбия. Оповестява се за много малко оцелели, но при самолетните катастрофи рядко може да се случи някой да оцелее. Машадо премина в бразилския елитен тим в началото на сезона.

Той пусна информация в "Инстаграм", че ще пътува за финала на Копа Судамерикана и се е качил на самолета.

Бивш шампион с ЦСКА не е сред оцелелите
Снимка: instagram

Кариоката стана шампион с ЦСКА през 2008 година. Той игра в тима между 2007 и 2009 година и записа за този период от време 37 мача и 2 попадения.

За съжаление, часове по-късно стана ясно, че името на 32-годишния футболист не фигурира в списъка на оцелелите.

За такива бяха обявени бранителят Алан Рошел и вратарите Данило и Фолман, една от стюардесите на самолета Ксимена Суарес, чието състояние е най-тежко, но въпреки това стабилно, един от общо 21 журналисти Рафаел Хензел и масажиста на Чапеконезе - Рафаел Гобато. Един от тях обаче е издъхнал в болница. Името му не се споменава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА