30 Ноември, 2016 00:59 821 0

Оби Микел сменя Челси с Юнайтед?

  • микел-
  • челси-
  • моуриньо-
  • манчестър юнайтед

Нигерийският халф на Челси е пред сензационен трансфер

Манчестър Юнайтед е на път да направи сензационен трансфер и да привлече в редиците си Джон Оби Микел от Челси, твърди английското издание "Сън". 29-годишният нигериец е изпаднал в немилост под ръководството на Антонио Конте и усилено се говори, че ще напусне "Стамфорд Бридж" през зимния трансферен прозорец.

Освен това той няма планове да подновява договора си, който изтича в края на сезона, така че през януари може да си тръгне срещу символична сума от клуба. Интересно е да се припомни, че Юнайтед имаше голяма сага с Челси за въпросния играч преди 10 години, но в крайна сметка тогава той отиде при "сините".

Според Жозе Моуриньо Микел може да свърши доста добра работа в халфовата линия на "червените дяволи", а и у него има още футбол, след като все още е на 29 години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА