483 1

Топузаков: Отиваме в Разград за победа

"Ще зарадваме привържениците на Левски", заяви Топчо

Топузаков: Отиваме в Разград за победа
Снимка: БТА
Иво Стойнев

Треньорът на Левски Елин Топузаков коментира предстоящата битка в Лудогорец. "Сините" гостуват в Разград в сряда от 17:30 часа, а днес заминаха на лагер в Русе.

"Мачът е важен сам по себе си като дербито на върха. Това е ясно. Надявам се, че ние ще направим всичко по възможност да компенсираме тази загуба на точки. Продължавам да твърдя, че генералното класиране е още много рано. Ние ще направим така, че Левски да изглежда по начина, по който да задоволи нашите привърженици", започна Топузаков.

"Миналият сезон си е за миналия сезон. Почти нови отбори, няма нищо общо. Футболистите са готови както физически, така и психически. От началото на сезона показаха доста стабилни игри. Един мач или една загуба не трябва да ни разклаща самочувствието. От това дерби изходът може да е всякакъв. Ние ще направим всичко възможно да си тръгнем с положителен резултат. От медицинска гледна точка сме направили всичко, за да се чувстват добре", каза още треньорът на Левски.

"Този мач няма нищо общо с предходния. Трябва да бъдем разумни, да играем това, което искаме, и да изглеждаме като отбор, който се бори за първото място. Напрежение едва ли има, нашите футболисти са пределно мотивирани, този мач ще го гледа цяла България", завърши Топузаков.


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • 909 БЪЛГАРИЯ
    Отговор
    1 21:07  29.11.16
    Отивате АМА НЯМА ДА Я ВИДИТЕ ПОБЕДАТА !!!

Напиши коментар:


Публикувай