29 Ноември, 2016 14:57 800 1

Топузаков: Отиваме в Разград за победа

  • топузаков-
  • левски-
  • лудогорец-
  • фенове

"Ще зарадваме привържениците на Левски", заяви Топчо

Топузаков: Отиваме в Разград за победа - 1
Снимка: БТА

Треньорът на Левски Елин Топузаков коментира предстоящата битка в Лудогорец. "Сините" гостуват в Разград в сряда от 17:30 часа, а днес заминаха на лагер в Русе.

"Мачът е важен сам по себе си като дербито на върха. Това е ясно. Надявам се, че ние ще направим всичко по възможност да компенсираме тази загуба на точки. Продължавам да твърдя, че генералното класиране е още много рано. Ние ще направим така, че Левски да изглежда по начина, по който да задоволи нашите привърженици", започна Топузаков.

"Миналият сезон си е за миналия сезон. Почти нови отбори, няма нищо общо. Футболистите са готови както физически, така и психически. От началото на сезона показаха доста стабилни игри. Един мач или една загуба не трябва да ни разклаща самочувствието. От това дерби изходът може да е всякакъв. Ние ще направим всичко възможно да си тръгнем с положителен резултат. От медицинска гледна точка сме направили всичко, за да се чувстват добре", каза още треньорът на Левски.

"Този мач няма нищо общо с предходния. Трябва да бъдем разумни, да играем това, което искаме, и да изглеждаме като отбор, който се бори за първото място. Напрежение едва ли има, нашите футболисти са пределно мотивирани, този мач ще го гледа цяла България", завърши Топузаков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 909 БЪЛГАРИЯ

    0 1 Отговор
    Отивате АМА НЯМА ДА Я ВИДИТЕ ПОБЕДАТА !!!