Last news in Fakti

29 Ноември, 2016 20:06 649 1

Локо (Пд) не се затрудни и срещу Монтана

  • локо (пд)-
  • монтана-
  • българския шампионат

Железничарите вече имат шест поредни срещи без загуба

Локомотив (Пловдив) продължава да набира скорост. "Железничарите" последователно биха Ботев (Пд) в дербито на града, претендента за титлата Левски, а сега се справиха след категорично 2:0 при домакинството си на опашкаря Монтана в мач от 16-ия кръг на българския шампионат.

Сблъсъкът временно бе спрян в 25-ата минута, за да се почистят линиите на терена, а веднага след това Веселин Марчев откри резултата в срещата. Той засече с глава прецизно центриране на Дани Кики от корнер и не даде шанс на стража на гостите.

В 83-ата минута Мартин Камбуров излезе очи в очи с Христо Иванов и от близка дистанция не пропусна да запише на сметката си 10-и гол в Първа лига този сезон, оформяйки и крайния резултат на стадион "Локомотив" в Пловдив.

Това бе шести пореден двубой без загуба за "смърфовете", които вече имат 26 точки и са четвърти, измествайки временно Дунав и ЦСКА-София. Монтана от своя страна твърдо остава на последното 14-о място с едва 8 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАНГО Бонгов от Кошарник

    0 0 Отговор
    А БЕ защо мустакатото шарлатан че ЗЛАТИ Живков , кметчето на Монтана не се покаже по телевизора да се блещи и подскача ! Преди много обичаше камерите и журналистките !? Или се е н@.рал вече , че са изпаднали