Last news in Fakti

1 Декември, 2016 05:15 1 214 1

Гарет Бейл претърпя операция

  • бейл-
  • реал мадрид-
  • операция-
  • контузия

От Реал Мадрид не се наемат с прогноза кога звездата ще се върне на терена

Гарет Бейл претърпя операция - 1
Снимка: БТА/АР

Звездата на Реал Мадрид Гарет Бейл претърпя операция. Тя беше извършена вчера в болницата “Крал Едуард VII” в Лондон и е преминала успешно. От кралския клуб разкриха, че операцията е била извършена от доктор Джеймс Калдър и доктор Микел Арамбери под наблюдението на шефа на медицинския щаб на Реал Хесус Олмо.

27-годишният Бейл увреди сухожилията на десния си глезен по време на мача срещу Спортинг (Лисабон) на 22 ноември. Двубоят завърши с успеха на Реал с 2:1. От клуба не обявиха приблизителен срок, в който се очаква крилото да се завърне в игра.

Уелският национал има 7 гола и 3 асистенции в 16 мача от началото на сезона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Прост футболист

    0 0 Отговор
    Да сигурно са му присаждали мозък но донора е умрял от простотия.