Last news in Fakti

30 Ноември, 2016 18:31 1 165 0

ЦСКА с благороден жест към семейството на Машадо

  • цска-
  • жест-
  • филипе машадо-
  • самолет-
  • катастрофа

"Червените" ще дарят парична сума на близките на загиналия

ЦСКА с благороден жест към семейството на Машадо - 1
Снимка: БТА

Ръководството на ЦСКА ще направи благороден жест към семейството на загиналия бивш футболист на тима Филипе Машадо. Бразилецът загина в самолетна катастрофа, заедно с повечето си съотборници от тима на Чапекоензе.

По 1 лев от всеки закупен билет за мача на "червените" с Пирин (Благоевград) от Първа лига на 4-и декември ще бъде дарен на семейството на Машадо.

"Армейци,
с голяма тъга научихме, че вчера едно голямо червено сърце спря да бие. Завинаги ни напусна Филипе Машадо – страхотен професионалист, изключително позитивен и добър човек, всички ще го запомним така.

Днес след заседание на ръководството на Футболен клуб ЦСКА бе взето решение да бъде дарен по 1 лев от всеки закупен билет на семейството на Филипе. Малък жест в памет на един голям човек!", съобщи официалният сайт на ЦСКА.

Билетите за домакинския двубой на ЦСКА от 17-ия кръг на Първа професионална лига срещу отбора на Пирин (Благоевград) вече са в продажба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА