2 Декември, 2016 06:00 1 010 0

Прогноза на деня: Майнц 05 - Байерн (Мюнхен)

  • прогноза на деня-
  • майнц-
  • байерн (мюнхен)-
  • бундеслига

Баварците ще гонят задължителен успех като гост

Прогноза на деня: Майнц 05 - Байерн (Мюнхен) - 1
Снимка: БТА/АР

За днешната прогноза на деня екипът на Факти.бг избра двубоя от 13-ия кръг в германската Бундеслига, противопоставящ отборите на Майнц 05 и Байерн (Мюнхен).

Домакините от Майнц се представят посредствено в местното първенство през последните седмици. Те записаха три загуби в последните си пет шампионатни срещи, а повечето проблеми на треньора Мартин Шмит идват от защитното звено - цели 22 допуснати гола до момента в 12 мача.

Шампионът Байерн също не се намира в най-добрата си форма, но сякаш започват да се измъква от моментната дупка, в която изпадна, намирайки пътя към успеха срещу Байер (Леверкузен). Тимът на Карло Анчелоти трябва да гони задължителен успех, ако иска да остане максимално близо в класирането до лидера РБ (Лайпциг). Все пак атомното нападение на "баварците" би трябвало да се справи с лекота с отбраната на Майнц.

Прогнозата ни за този двубой е 2 с хендикап -2 (Байерн да победи с повече от два гола разлика). Коефициентът за този резултат е около 3.00.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА