Last news in Fakti

1 Декември, 2016 14:24, обновена 1 Декември, 2016 14:33 1 385 2

Пулев: Аз съм по-добрият боксьор

  • кубрат пулев-
  • самюел питър-
  • бокс-
  • по-добрият

Българинът е сигурен, че ще победи Самюел Питър

Пулев: Аз съм по-добрият боксьор - 1
Снимка: БТА/АР

Кубрат Пулев е подготвен добре и очаква победа в първия си мач пред българска публика. В събота българският боксьор в тежка категория излиза срещу Нигерийския кошмар - Самюел Питър, в зала "Арена Армеец" в София.

"Напрежение има, но аз имам достатъчно опит, както на аматьорския, така и на професионалния ринг. Важна е концентрацията. Голяма подкрепа е да играя в София, така човек придобива повече енергия. Чувствам се готов, тренирах усилено. Тренировката е половината победа. Подготвен съм и ще го покажа", категоричен бе Кобрата преди двубоя.

"Не мога да кажа лоши думи за съперника, той е добър боксьор. Смятам, че съм по-добрият и по-класният боксьор и за мен е важно да го покажа на ринга. Всичко е от решаващо значение в двубоя", допълни Пулев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАТКО ВИ ЛЪЧО

    3 0 Отговор
    Кобра,стискаме ти палци,ама никога не избързвай с коментарите...за да няма пак ....гледаме напред....гледаме напред....
  • 2 Капитана

    0 0 Отговор
    Кобра,пожелавам ти УСПЕХ!!! Покажи на какво си способен,размажи противника и се надявам искрено да зарадваш българската публика с един добър мач.Успех КОБРА.Ти си бъдещия световен шампион в тежка категория!!!