719 0

Кобрата: Надявам се на реванш с Кличко

"Той не е по-добър от мен", заяви Пулев

Кобрата: Надявам се на реванш с Кличко
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Кубрат Пулев даде поредното си интервю преди утрешния двубой със Самюел Питър за Интерконтиненталната титла на WBA. Кобрата призна, че лично е водил преговори за утрешната среща на "Арена Армеец" да се продават билети на по-ниски цени. Най-добрият български боксьор също така изрази надежда, че Владимир Кличко ще му даде реванш.

„Направих необходимото този мач да се случи в България. Специално водих преговори, за да има билети по 20-30 лева. Не става въпрос за милиони, но ако говорим за абсолютно цялото шоу, то тогава става въпрос за милиони. Няма какво да разкривам, тези неща не са толкова важни. Важно е, че се осъществява в България. Хората трябва да са доволни и смятам, че хората, които ще дойдат утре ще останат доволни“, коментира Пулев пред Нова ТВ.

„Вчера го видях за първи път на живо Питър. Не го познавам добре, но кариерата му говори достатъчно. Това е бокс и никога нищо не се знае до последния гонг. Имало е мачове, в които човек побеждава в 12 рунда и в последните секунди губи мача. След като започне първия рунд, тогава ще мога да кажа и да оценя Самюел Питър по скалата от 1 до 10. Трябва да дойдете в ъгъла на ринга да ми вземете интервю, за да ви кажа. Той е бивш световен шампион, има опит, това си личи“, каза още българският боксьор за опонента си.

„Психическото натоварване е основно, защото, за да настроиш мислите си и съзнанието за самия двубой е много трудно. Трябва да останеш спокоен, но не много спокоен. Да няма страх, но пък да не си и много храбър. Всичко това трябва да бъде балансирано, а това се постига с опит, интелект и желание“, продължи той.

„Искрено се надявам Кличко да ми даде реванш. В онзи момент ме победи, но не смятам, че е по-добър от мен. Напълно възможен е един такъв мач. Аз съм на път да стана официален претендент за световните титли. Смятам, че утре това ще се случи“, каза Пулев.


Още по темата

 • Пулев: Аз съм по-добрият боксьор

  Пулев: Аз съм по-добрият боксьор

  Кубрат Пулев е подготвен добре и очаква победа в първия си мач пред българска публика. В събота българският боксьор в тежка категория излиза срещу ...
  1.12.2016
  974
  2

Напиши коментар:


Публикувай