2 Декември, 2016 14:33 829 0

Зидан наясно с кои играчи ще бори Барселона

  • зидан-
  • състав-
  • барселона-
  • реал мадрид

Лукас Васкес и Матео Ковачич ще започнат срещу каталунците

Зидан наясно с кои играчи ще бори Барселона - 1
Снимка: БТА/АР

Зинедин Зидан вече има ясна представа кои ще бъдат титулярите в утрешното супердерби срещу Барселона. Реал Мадрид ще излезе на „Камп Ноу“ с аванс от 6 точки в класирането, но и без важни фигури като Гарет Бейл и Тони Кроос, които наскоро получиха контузии и ще липсват доста време.

Наставникът на столичани обаче вече е избистрил единайсеторката си за сблъсъка, като е решил да стартира с Лукас Васкес и Матео Ковачич, съответно в нападение и в средата на терена.

Испанецът ще оформи нападателно трио с Бензема и Роналдо, а хърватинът ще действа в центъра на терена заедно със сънародника си Лука Модрич и Иско. В защита ще играят Карвахал, Рамос, Варан и Марсело, а Кейлор Навас естествено ще бъде на вратата.

Бразилецът Каземиро, който също успя да се възстанови от травмата си и записа 90 минути срещу Културал Леонеса за Купата на Краля, ще започне на пейката, но остава опция да се появи в определен момент от сблъсъка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА