Last news in Fakti

5 Декември, 2016 05:15 1 570 0

Раниери: Всичко е сбъркано в Лестър

  • раниери-
  • лестър-
  • оцеляване

Мениджърът на шампионите на Англия приема, че Лисиците са в битка за оцеляване

Раниери: Всичко е сбъркано в Лестър - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Лестър Клаудио Раниери призна, че шампионите има от какво да се притесняват и определено са замесени в битката за оцеляване. Вчера Лисиците паднаха отново, този път в Съндърланд с 1:2 и с 13 точки останаха на 2 над опасната зона. По-лошото обаче е, че играта е крайно разочароваща.

„Трудно е. В момента всичко е объркано при нас и много неща ни липсват. През миналия сезон всичко се подреждаше идеално, сега е точно обратното. Трябва обаче да продължим да се борим и да не губим вяра в себе си и своите качества“ заяви италианецът.

„Искахме да спечелим точки от този мач, но те се борят за оцеляването си и ни победиха, така че поздравления за тях. Вече е ясно, че сме замесени в битката за спасение и затова трябва да останем спокойни, единни и да продължим да работим“ добави той.

„За нас е от огромно значение да останем във Висшата лига и фокусът ни ще бъде именно върху това. Моментът е лош, но трябва да се справим“ изтъкна Раниери, чийто тим е вторият защитаващ титлата си шампион с най-лош баланс след 14 мача. По-зле преди Лисиците е бил единствено Ипсуич от 1962-63 – 12 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА