1 248 0

Раниери: Всичко е сбъркано в Лестър

Мениджърът на шампионите на Англия приема, че Лисиците са в битка за оцеляване

Раниери: Всичко е сбъркано в Лестър
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Мениджърът на Лестър Клаудио Раниери призна, че шампионите има от какво да се притесняват и определено са замесени в битката за оцеляване. Вчера Лисиците паднаха отново, този път в Съндърланд с 1:2 и с 13 точки останаха на 2 над опасната зона. По-лошото обаче е, че играта е крайно разочароваща.

„Трудно е. В момента всичко е объркано при нас и много неща ни липсват. През миналия сезон всичко се подреждаше идеално, сега е точно обратното. Трябва обаче да продължим да се борим и да не губим вяра в себе си и своите качества“ заяви италианецът.

„Искахме да спечелим точки от този мач, но те се борят за оцеляването си и ни победиха, така че поздравления за тях. Вече е ясно, че сме замесени в битката за спасение и затова трябва да останем спокойни, единни и да продължим да работим“ добави той.

„За нас е от огромно значение да останем във Висшата лига и фокусът ни ще бъде именно върху това. Моментът е лош, но трябва да се справим“ изтъкна Раниери, чийто тим е вторият защитаващ титлата си шампион с най-лош баланс след 14 мача. По-зле преди Лисиците е бил единствено Ипсуич от 1962-63 – 12 точки.

Великобритания

Напиши коментар:


Публикувай