482 0

Клоп: Борнемут заслужено ни победи

"Ние им отворихме вратата и те влязоха през нея", обяви мениджърът на Ливърпул

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп поздрави Борнемут за драматичната победа на Черешките срещу неговия тим с 4:3 в мач, в който Червените водеха на два пъти с по два гола. Три попадения в последните 20 минути за домакините доведоха до невероятната развръзка на южния бряг, която остави мърсисайдци на 4 точки от лидера Челси.

„Не съм ядосан. По време на мача бях на няколко пъти, защото момчетата изпуснаха момента на двубоя и след това вече не им бе лесно да се върнат. Абсолютно заслужена победа за Борнемут, така че поздравления за тях и за здравата битка, която направиха“ коментира германецът.

„Мисля, че през повечето време бяхме по-добри, но в решаващия момент изпуснахме мача. Отворихме им вратата и те преминаха през нея с всички сили. Останаха в мача, вкараха някои много красиви голове, които си изработиха, така че напълно заслужаваха да спечелят“ добави той.

„Започнахме да губим топката без причина, грешахме при подаванията си в най-важните моменти. Такива неща обаче се случват и във футбола те ще доведат до определен резултат. Трябва да си вземем поука. Това е опит, който никой не иска да получава, но понякога имаш нужда от него“ каза още Клоп.

„Случилото се може да има влияние в дългосрочен план. Днес не преминахме през едно препятствие, но трябва да използваме това, което стана. Това са 3 точки, нищо повече, и в крайна сметка през декември не можеш да си шампион. На този етап можеш само да създадеш основа, а нашата основа все още е много добра“.

Великобритания


Напиши коментар:


Публикувай