5 Декември, 2016 14:26 989 0

Обамеянг намекна за раздяла с Борусия

  • обамеянг-
  • борусия дортмунд-
  • трансфер

Габонецът не знае дали ще остане в Дортмунд и следващия сезон

Обамеянг намекна за раздяла с Борусия - 1
Снимка: БТА/АР

Нападателят на Борусия Дортмунд Пиер-Емерик Обамеянг намекна, че може да си тръгне в края на кампанията. Габонецът е голмайстор в Бундеслигата в момента с 15 гола за първите 13 кръга и интересът към него е огромен.

На въпрос на вестник "Билд" дали ще продължава да бележи с фланелката на Борусия и следващия сезон, Обамеянг отговори: "Наистина не знам".

Спортният директор на "жълто-черните" Михаел Цорк реагира ядосано на въпроса на изданието с думите "Не искам всеки ден да коментирам спекулации".

Договорът на Обамеянг е до 2020 година, но силен интерес към него има от Реал Мадрид и Манчестър Сити. И за двата клуба не е проблем да платят исканата от Борусия сума. Предполага се, че тя ще бъде между 70 и 80 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА