Last news in Fakti

6 Декември, 2016 11:27 716 0

Гуардиола: Селтик е много опасен отбор

  • гуардиола-
  • манчестър сити-
  • селтик-
  • шампионска лига

"Въобще не са за подценяване", заяви наставникът на Манчестър Сити

Гуардиола: Селтик е много опасен отбор - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола планира да даде шанс на футболисти, които рядко играят, в днешната последна среща на тима от груповата фаза на Шампионската лига срещу Селтик. Това разкри той на пресконференцията преди мача. Испанецът не бе в най-доброто си настроение, тъй като през уикенда неговият отбор претърпя сериозен обрат при домакинството на Челси и в крайна сметка загуби с 1:3.

"Гражданите" вече са се класирали за директните елиминации, така че реално погледнато днешната среща е без абсолютно никакво значение за тях.

"В Глазгоу шотландците играха много агресивно. Моето впечатление от тях е наистина много добро", обяви той по време на пресконференцията преди днешния сблъсък.

"Не знам какво ще направи колегата Роджърс, но определено неговият отбор ще бъде един добър противник за нас и смятам, че ще се получи един отличен тест за моя тим".

"Срещата срещу Челси? Още съм разочарован честно казано. Създадохме невероятно количество положения и имахме преднина в резултата, а накрая загубихме. Доволен съм от играта обаче, с изключение на това, че не вкарахме попадения".

"В играчите обаче се усеща и известна доза умора, тъй като им се насъбраха доста мачове. Срещу Селтик със сигурност ще дам почивка на доста хора".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА