6 Декември, 2016 13:27 999 0

McLaren не пуска Алонсо в Mercedes

  • алонсо-
  • формула 1-
  • браун-
  • mclaren-
  • mercedes

"Фернандо е щастлив при нас", казва шефът на отбора Зак Браун

McLaren не пуска Алонсо в Mercedes - 1
Снимка: БТА/АР

McLaren няма намерение да се разделя с Фернандо Алонсо, който в последните дни е спряган за заместник на Нико Розберг в Mercedes. Според испанските медии Сребърните стрели дори вече са провели първи разговори с пилота, но британците са категорични, че няма да се разделят с него.

„Ние имаме договор с Фернандо и той е щастлив при нас. Разбира се, той иска да печели състезания, но и ние също, така че не съм притеснен за ситуацията“ заяви новият бос на отбора Зак Браун пред „Скай Спортс“.

Според състезателния директор Ерик Булие подобен ход изобщо няма да бъде добър за Алонсо, дори и преминаването му в Mercedes да бъде осъществено.

„Това са слухове, които всеки обича, но ние имаме договор с него. Освен това не смятам, че това би било добре за него, особено в подобна година, да се изправи срещу Люис, който се чувства у дома си в Бракли. През 2015-а той искаше да подпише за 3 години и ние му осигурихме такъв контракт, така че всичко е ясно“ заяви французинът.

От Mercedes обаче потвърдиха, че обсъждат Фернандо като вариант и при това положение шансовете на Паскал Верлайн изглеждат най-добри още повече, че той е без отбор в момента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА