1 184 0

Китайци позлатяват Карлос Тевес

Шанхай Шенхуа предлага 40 милиона евро на сезон на аржентинеца

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Бившият нападател на Манчестър Сити и Ювентус Карлос Тевес ще може да се къпе в пари, ако приеме оферта офертата на китайския Шанхай Шенхуа. Аржентинецът се завърна преди година и половина в отбора на сърцето си Бока Хуниорс, но сега сериозно обмисля да замине за Далечния Изток, където ще получава по 40 милиона евро на сезон.

Отборът на Шанхай е воден от уругваеца Густаво Пойет, което също може да изиграе своето влияние при решението на играча, който ще обмисли внимателно какво да предприеме по време на зимната пауза в аржентинското първенство.

„Имам достатъчно проблеми, за които да мисля. Когато изляза в почивка, на хладна глава ще обмисля внимателно нещата. Винаги взимам под внимание това, което е добре за мен, семейството ми и Бока. Зная за офертата и за параметрите в нея“ заяви Тевес.

„Има обаче вариант и при който да спра да играя. Все още не зная какво ще направя. Доста съм изтощен с хиляди неща в главата си. Да, мисля за отказване, но ще трябва внимателно да преценя бъдещето“ добави Тевес, който все още е само на 32 години.

Китай


Напиши коментар:


Публикувай