9 Декември, 2016 14:59 2 020 1

Играчите на Лудогорец взеха огромни премии

  • лудогорец-
  • локомотив пловдив-
  • псж-
  • премии-
  • домусчиев

Домусчиев награждава играчите с €5 хил. за равенството с ПСЖ

Играчите на Лудогорец взеха огромни премии - 1
Снимка: БТА

Лудогорец ще получи стандартна премия за равенството си 2:2 с ПСЖ в Шампионската лига. Светослав Дяков и компания имат фиксирани 5 хил. евро на точка в груповата фаза на турнира и двойно повече при успех, като вече получиха 10 хил. евро за двата хикса с Базел (1:1 и 0:0).

Собственикът на тима Кирил Домусчиев обаче дава шанс на играчите си да заработят по-сериозна премия за геройското им представяне на "Парк де Пренс". Това е свързано с утрешното домакинство на Локомотив Пловдив от 18-ия кръг на първенството.

Разградчани приемат "черно-белите", които се намират в подем и са с 5 поредни победи. Освен това Локомотив е воден от бившия треньор на Лудогорец Едуард Ераносян и това е допълнителен стимул.
Домусчиев е обещал на футболистите да им даде по 10 хил. евро за мача в Париж, в случай че бият Локомотив на собствен терен. Така срещата с пловдивчани има цената на 5 хил. евро на калпак, което е рекордно за мач от българското първенство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 LPG

    5 0 Отговор
    Евала Играят вземят - Неприлягват за дузпа като колосите на световния футбол Левски и Лесека!