9 Декември, 2016 16:58 1 024 1

Българка чака 25 години да се запознае със Стоичков (видео)

  • стоичков-
  • фен-
  • барселона-
  • запознанство

"Заради него съм от Барселона", споделя развълнуваната жена

Българка чака 25 години да се запознае със Стоичков (видео) - 1
Снимка: БТА/АР

Трогателна случка с главно действащо лице Христо Стоичков стана достояние на широката общественост. По време на предаването на американския канал за испаноговорещи Univision Deportes "Питай звездата", където Камата отговаря на въпроси на зрители, беше пуснато видео от последното "Ел Класико" на "Ноу Камп".

Кадрите са заснети лично от легендарния ни футболист и на тях се вижда българка, която обяснява, че от 25 години мечтае да се запознае с него. Тя уточнява, че Стоичков не само й е сънародник, но и е от нейния град и нейния квартал. Вероятно има предвид Пловдив и "Кършияка".

"Заради него съм от "Барселона", казва развълнуваната жена.

Самият Христо признава, че е бил много развълнуван от срещата. "Представяте ли си, жената от 25 години мечтае да ме види. Носеше и знамето на родината ми", обясни той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скептик

    0 0 Отговор
    Не знам какъв акъл трябва да имаш, за да ти е основен кахър в живота кратък разговор с духовния учител Христо.