10 Декември, 2016 10:58 729 0

Марица продължава да мачка в шампионата

  • марица-
  • цска-
  • волейбол-
  • жени

Волейболистките от Пловдив не дадоха гейм и на ЦСКА

Марица продължава да мачка в шампионата - 1
Снимка: Българска федерация по волейбол

Волейболистките на Марица (Пловдив) победиха като гост ЦСКА с 3:0 (25:17, 25:17, 25:16) в мач от седмия кръг на женското първенство на България, който се игра в столичната зала "Васил Симов".

Така състезателките от Пловдив записаха шеста поредна победа и продължават да бъдат абсолютния лидер в класирането, въпреки че са с мач по-малко. До сега отборът на Марица все още няма и загубен гейм в шампионата.

ЦСКА е с три победи и 9 точки, като остава на пето място във временното класиране преди изиграването на останалите срещи от кръга.

Най-резултатна за победителките с 16 точки бе капитанът на Марица Радосвета Тенева (3 блокади, 54 % в атака), а Габриела Цветанова добави 11 (2 аса, 45 % в нападение). За ЦСКА капитанът Силвия Кьосева се отличи със 7 точки (1 ас, 1 блокада, 33 % в атака).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА