11 Декември, 2016 14:29 622 0

Мемфис изненада Голдън Стейт

  • голдън стейт-
  • мемфис-
  • нба-
  • кър-
  • къри

"Нямаше как да играем по-зле", разочарован бе треньорът на Голдън Стейт Стив Кър след поражението с 89:110

Мемфис изненада Голдън Стейт - 1
Снимка: БТА/АР

Въпреки липсата на някои важни контузени играчи, баскетболистите на Мемфис продължават да впечатляват с представянето си и тази нощ взеха скалпа и на лидера в лигата – Голдън Стейт. Гризлис спечелиха със 110:89, за да запишат 6-ата си поредна победа и да подобрят баланса си до 17-8. Те продължават да бъдат без Майк Конли и Винс Картър, но показаха страхотна отборна игра и в началото на третата част поведоха с 30 точки, след което спокойно запазиха аванса си.

„Нямаше как да играем по-зле, а освен това Гризлис бяха страхотни и още от началото ни натиснаха“ заяви треньорът на Уориърс Стив Кър, чийто тим изостана с 16:31 след първата част и с 38:61 на почивката.

Кевин Дюрант отбеляза 21 точки за гостите, но Стеф Къри и Клей Томпсън нямаха ден, като завършиха едва с 8 от 28 от игра, като от тройката бяха 3 от 14. Голдън Стейт влоши показателите си до 20-4, но остава №1 в Лигата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА