890 0

Удостоиха Ивайло Стефанов с награда

Легендата е вторият най-възрастен волейболист в света

Удостоиха Ивайло Стефанов с награда
Снимка: cskavolley.org
Константин Карагьозов

Бившият национал Ивайло Стефанов получи наградата "Златна мрежа" за 2016 г. от Любителската волейболна лига Volley Mania, предадоха от официалния сайт на ЦСКА. Опитният посрещач беше отличен за забележителната му кариера. Той получи приза по време на Мача на звездите във Volley Mania.

"Ивайло Стефанов е пример за човек, за когото волейболът не е просто професия, а любов и страст. Това е видно за всички, след като продължава да е на полето. Той е истинско вдъхновение както за професионалистите, така и за любителите с отдадеността си към играта", заявиха от Volley Mania.

"Много ми е приятно от гледна точка на това, че съм стимул не само за младите, а и за атлети в по-напреднала възраст да продължават да правят това, което им е удоволствие и което им доставя наслада, и да водят по-добър начин на живот", каза Стефанов.

Наградата "Златна мрежа" се връчва за шеста поредна година. Нейни носители са били Радостин Стойчев, волейболен клуб ЦСКА, Пламен Константинов, Цветан Соколов, Евгени Иванов и Камило Плачи.

България


Напиши коментар:


Публикувай