13 Декември, 2016 23:29 912 1

Глобиха два тима от Висшата лига на Англия

  • сити-
  • челси-
  • глоби

Невъздържаното поведение на футболистите от Сити и Челси доведе до санкциите

Челси и Манчестър Сити си заслужиха глоби съответно от 100 000 и 35 000 паунда за това, че не са успели да контролират играчите си по време на мача между двата отбора на 3 декември. В края на срещата играчите на двата тима се спречкаха помежду си, което доведе до изгонването от игра на Серхио Агуеро и Фернандиньо от състава на "гражданите".

От Футболната асоциация на Англия обявиха, че глобата на Челси е много по-тежка, защото това не е първият случай, в който клубът е предупреждаван заради поведението на футболистите му.

Двубоят на "Етихад" завърши с победа с 3:1 за Челси, като във временното класиране лондончани водят с 37 точки, а Ман Сити е четвърти с 30.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сър Боб Фос

    2 0 Отговор
    НАГЛЕЦИТЕ - ОТ ФА -
    И ПЛАЩАЧИТЕ -
    ПОРЪЧВАТ - ТАБЛИЧКЪТЪ!!!!!!