510 2

Венци Стефанов: Съдиите трябва да ги изчегъртат с шпакла от футбола

Босът на Славия нарече роден арбитър "мертек"

Снимка: БТА
Снимка: БТА
Иво Стойнев

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов за пореден път се изказа остро срещу българските съдии. Босът на "белите" смята, че голяма част от тях са поръчкови и трябва да бъдат изхвърлени от родни футбол.

"Напоследък все си викам за съдиите, би трябвало да се справят, а после като ме подпукат - червени картони, зелени и пембени. Всички, като дойде време да свирят на Славия, и се правят на големи съдии. Към края на годината тия, дето са поръчковите, започнаха да ги слагат на тези, дето им трябват мачовете. От началото беше, каквото стане това е. А накрая излязоха разни такива Ставровци, Николай Йордановци, този дългият мертек, дето не свири (б.а. - визира Таско Тасков), Ангелчо, Вихрен Манев... Всички тези трябва да се изринат, да се изчегъртат с шпакла и да ги няма изобщо на футболния небосклон", изригна той пред "Тема Спорт".

Босът потвърди, че треньор на тима през пролетта остава Владимир Иванов: "Ще му гласуваме доверие да води отбора и през пролетта. Не сме търсили други варианти, а и той не ни е давал поводи за това. Справя се добре".Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • БОКО
  Отговор
  1 12:02  14.12.16
  На крива ракета, космоса и пречи!
 • John Gotti
  Отговор
  2 01:29  15.12.16
  Абе палячо смешен - не е ли смешно феновете на кирливото ти отборче да са по-малко от точките му - точно 3-ма с/у ЛОКО Пловдив. ОТМЕНЕН ЧИСТ ГОЛ НА ЛОКОТО!!!!!!!!!!! Що не го показаха в НОВИНИТЕ, а? А СПЕСТЕНИТЕ над 12 картона? А при преките свободни стената на Слабия се строява на 5-6м, а на Локото я дърпаше на 12? Тва как ще го коментираш,а ? Тръгнал да ми говори, за купени съдии смешника. А тва че през целия мач задния съдия сваляше вратарчето, и на края си чукнаха среща, как ще коментираш? На кривите косми ракетата им пречи.

Напиши коментар:


Публикувай