767 0

Владимир Гаджев пред завръщане в Левски

Бившият капитан на "сините" може отново да се озове на Герена

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Владимир Гаджев отново може да облече екипа на Левски. Бившият капитан на "сините" изживява труден период в настоящия си клуб Ковънтри и нищо чудно да се завърне на "Герена" през зимата.

Българският халф получава все по-рядко шансове за изява в английската Лига 1, като от началото на сезона е играл в едва 10 от 21 мача. Мениджърът на Ковънтри Марк Винъс пък предпочита 18-годишния Калъм Мейкок вместо бившия капитан на Левски и към момента няма предпоставки това да се промени.

"Определено е разочарован от ситуацията, която се превръща във все по-голям кошмар за него. Преди няколко седмици се излекува от контузия, но все още не се разчита на него и едва ли скоро това ще се промени. С оглед солидния опит, който има, се очакваше именно Гаджев да поведе отбора и да се превърне в един от лидерите. До момента това не се случва. Нищо чудно да потърси друго решение за кариерата си още през зимата", пишат медиите на Острова.

Гаджев подписа с Ковънтри като свободен агент през месец март. Договорът му е за срок от година и половина, но нищо чудно да бъде разтрогнат. При подобно стечение на обстоятелствата е много вероятно той да се върне в Левски и да помогне на тима в битката с Лудогорец за първото място в Първа лига.

Великобритания


Напиши коментар:


Публикувай