Last news in Fakti

14 Декември, 2016 15:28 1 280 0

Левски се раздели с Галин Иванов

  • галин иванов-
  • левски-
  • напускане-
  • топузаков

Крилото направи последна тренировка със "сините"

Левски се раздели с Галин Иванов - 1
Снимка: levski.bg

Галин Иванов повече няма да бъде част от Левски. Крилото не попадна в групата за последния мач за годината срещу Нефтохимик, който е днес от 17:30 часа.

Иванов се е сбогувал със съотборниците си след вчерашната тренировка и е опразнил шкафчето си, пише "Blitz.bg". Вероятно той ще бъде на трибуните на "Георги Аспарухов" днес. След мача "сините" излизат в почивка.

Договорът на Иванов изтича в края на месеца и няма да бъде подновен. Той дойде на "Герена" в началото на септември. Галин взе участие в три мача от Първа лига, като записа общо 81 минути в игра. 28-годишният футболист записа 61 минути в турнира за Купата на България в двубоя с Царско село.

Представянето му в тренировките и мачовете не задоволи изискванията на треньора Топузаков и ръководството е преценило, че няма смисъл да предлага нов договор на Галин Иванов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА