Last news in Fakti

15 Декември, 2016 12:57 1 108 2

Мейуедър: Ако видя МакГрегър, ще го ударя

  • мейуедър-
  • макгрегър-
  • мма-
  • бокс-
  • война на думи-
  • шамар

Боксьорът обяви награда за най-добро видео от единствената загуба на МакГрегър

Флойд Мейуедър направи продължаващата с месеци драма между него и ММА боеца Конър МакГрегър още по-гореща. Един от най-богатите спортисти в световен мащаб се закани, че ако види ирландския боец на UFC ще му удари шамар пред всички.

Според самия Флойд идеята за сравнение между двамата е чиста обида. Ако хората говорят, че биха имали интерес да видят двамата мъже един срещу друг на боксовия ринг, това не би подразнило боксовата звезда. Но ако спрягат Конър като Мейуедър на спорта ММА, това изнервя изключително Флойд.

„Не знаех, че Конър МакГрегър не е бил побеждаван. Не знаех, че в продължение на 20 години той е доминирал всички в ММА. Не знаех, че е бил шампион в 5 различни категории и все още не е губил. Явно вие ми казвате нещо ново, което не знам и заради това сравнявате моите постижения с неговите.” изказа се иронично Флойд.

Мейуедър дори стигна по-далеч като обяви награда за най-добър клип от единствената загуба на МакГрегър. Победителят в конкурса ще прибере 10 хиляди долара.

Голяма част от 2016 година премина в заядливи изказвания от страна на двата лагера. Публиката бе засипана със сериозни намеци за евентуален боксов мач между топ атлетите, но засега всичко остава точно каквото е към момента – война на думи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Teto

    3 0 Отговор
    Този пък 70 кила, ще го сгаза като хлебарка Какъв боец си бре, Джонииии

    Коментиран от #2

  • 2 гостенче

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Teto":

    още преди да си тругнал да го газиш, Джони ще ти отправи такъв светкавичен удар, че единственото нещо което ще видиш е как палците на краката ти стремглаво политат нагоре.
    После вероятно няма да помниш нищо от деня. Може би тогава ще осъзнаеш, че твоите вероятни много клограми са проси за да те топлят зимата и да те изморяват ако случайно се затичаш.