15 Декември, 2016 16:25 1 966 3

Пулев: Не вярвам да има мач Джошуа - Кличко

  • пулев-
  • джошуа-
  • молина-
  • кличко-
  • титла

"Готов съм да се изправя и срещу двамата", допълни българинът

Пулев: Не вярвам да има мач Джошуа - Кличко - 1
Снимка: БТА

Най-добрият български боксьор в тежка категория Кубрат Пулев смята, че битка между Антъни Джошуа и Владимир Кличко няма да се проведе. Британецът победи Ерик Молина и защити своята световна титла, а Кличко го гледаше от първия ред в Манчестър. Веднага след нокаута бе обявено, че на 29 април Джошуа и Кличко ще се бият в мач със залог две световни титли.

Кубрат Пулев днес нападна Джошуа, че си е избрал слаб и примирен противник в лицето на Ерик Молина.

"Невероятна форма на Джошуа, но може би моят противник беше по-опасен от неговия. Молина се беше качил просто да загуби, докато моят противник Питър се опита да ме нокаутира, опита се дори да играе мръсно, докато неговият противник просто беше дошъл да загуби, беше примирен, не знам в каква форма е бил. Той все пак е световен шампион, защитава световна титла, би трябвало да е срещу доста по-сериозен противник. Но ще видим - мач между Кличко и Джошуа ме съмнява, че изобщо ще има. Това е моето мнение. Мен ме съмнява, че ще има такъв мач. Въпреки всичко, аз съм готов да се изправя и срещу двамата", каза Кобрата.

"Въпрос на време е. Не "може ли", а въпрос на време е. Както беше въпрос на време да играя в България и то се осъществи, вече е история. Това също е въпрос на време и то съвсем кратко време".

"На мен повече би се искало да е срещу Кличко, защото имам да си връщам.", призна Пулев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха ха ха ха

    3 3 Отговор
    Ще се изправиш срещу Кличко
    но пак ще повтаряш като папагал ''продължаваме напред,продължаваме напред".
  • 2 bbobboooo

    0 1 Отговор
    Вярваме ти, Кубрате
    Тъпаците да казват каквото щат.
    Сърцето ти е на място !!!!!!
    Винаги уважение към съперника….
  • 3 Bbbobbboooo

    0 0 Отговор
    Ако нашите политици имаха 0,1% от сърцето ти
    щяхме да сме в Топ 10 в света.
    Време е тази да изчезне- ГЕРБ, БСП, ДПС, В.Симеонов…….