1 703 3

Пулев: Не вярвам да има мач Джошуа - Кличко

"Готов съм да се изправя и срещу двамата", допълни българинът

Снимка: БТА
Снимка: БТА
Иво Стойнев

Най-добрият български боксьор в тежка категория Кубрат Пулев смята, че битка между Антъни Джошуа и Владимир Кличко няма да се проведе. Британецът победи Ерик Молина и защити своята световна титла, а Кличко го гледаше от първия ред в Манчестър. Веднага след нокаута бе обявено, че на 29 април Джошуа и Кличко ще се бият в мач със залог две световни титли.

Кубрат Пулев днес нападна Джошуа, че си е избрал слаб и примирен противник в лицето на Ерик Молина.

"Невероятна форма на Джошуа, но може би моят противник беше по-опасен от неговия. Молина се беше качил просто да загуби, докато моят противник Питър се опита да ме нокаутира, опита се дори да играе мръсно, докато неговият противник просто беше дошъл да загуби, беше примирен, не знам в каква форма е бил. Той все пак е световен шампион, защитава световна титла, би трябвало да е срещу доста по-сериозен противник. Но ще видим - мач между Кличко и Джошуа ме съмнява, че изобщо ще има. Това е моето мнение. Мен ме съмнява, че ще има такъв мач. Въпреки всичко, аз съм готов да се изправя и срещу двамата", каза Кобрата.

"Въпрос на време е. Не "може ли", а въпрос на време е. Както беше въпрос на време да играя в България и то се осъществи, вече е история. Това също е въпрос на време и то съвсем кратко време".

"На мен повече би се искало да е срещу Кличко, защото имам да си връщам.", призна Пулев.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Ха ха ха ха
  Отговор
  1 16:35  15.12.16
  Ще се изправиш срещу Кличко но пак ще повтаряш като папагал ''продължаваме напред,продължаваме напред".
 • bbobboooo
  Отговор
  2 22:48  15.12.16
  Вярваме ти, Кубрате Тъпаците да казват каквото щат. Сърцето ти е на място !!!!!! Винаги уважение към съперника….
 • Bbbobbboooo
  Отговор
  3 23:02  15.12.16
  Ако нашите политици имаха 0,1% от сърцето ти щяхме да сме в Топ 10 в света. Време е тази да изчезне- ГЕРБ, БСП, ДПС, В.Симеонов…….

Напиши коментар:


Публикувай