18 Декември, 2016 01:45 989 0

Уест Хем не се нуждае вече от услугите на Дзадза

  • уест хем-
  • юве-
  • дзадза

Симоне Дзадза явно ще се завърне в Ювентус, след като изтече договорът му за наем с Уест Хем. Това потвърд и агентът на футболиста Винченцо Морабито.

"Чуковете" взеха футболиста през лятото срещу 5 милиона евро, а според сделката между двата клуба той трябваше да премине за постоянно в състава на лондончани за 20 милиона. Условието бе Дзадза да запише поне 14 мача с фланелката на английския тим.

От началото на сезона обаче играчът на "Старата госпожа" е бил в стартовия състав в едва 5 от срещите на тима в Премиър Лийг и все още дори не е отбелязал гол.

Именно поради това мениджърът на Уест Хем Славен Билич няма намерение и занапред да разчита на италианеца.

"Дзадза определено ще се завърне в Юве, защото Уест Хам не желае да го задържи", заяви пред Juvenews Морабито.

"Ако Ювентус се нуждае от още един нападател, той може да остане в Торино. Ако не, има много други опции пред него", добави агентът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА