Last news in Fakti

20 Декември, 2016 13:57 847 1

Мъри Стоилов привлича желан от Левски

  • левски-
  • астана-
  • стоилов-
  • лилаку

Аздрен Лулаку е предпочел офертата на Астана

Мъри Стоилов привлича желан от Левски - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов най-вероятно ще отмъкне голямата трансферна цел на "сините" за тази зима. Става въпрос за нападателя на Газ-Метан Аздрен Лулаку, който ще заиграе в Астана, вместо на "Герена".

Според "Меридиан Мач" "сините" са следили изявите на футболиста, който има 16 гола в 19 мача, от няколко месеца. Те са водили дълги преговори за привличането му и са били постигнали предварителна договорка.

В крайна сметка обаче играчът бе харесан и от Станимир Стоилов, който е предложил веднага по-сериозна финансова оферта и Лулаку я е предпочел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пфф

    1 0 Отговор
    да бе , Мъри де не е собственик на Астана, че той да дава по-висока оферта