900 0

Водещи клубове се редят за подписа на Кафу

Теодор Николов

В специално интервю за NOVA босът на Лудогорец Кирил Домусчиев призна, че интересът към голямата звезда на тима Джонатан Кафу е повече от сериозен.

Според собственика на разградския клуб, водещи отбори от пет различни силни първенства искат да го имат в състава си и съвсем скоро трябва да стане ясно дали ще има сделка, или бразилецът ще остане и за пролетния поход на отбора в Лига Европа.

"Ще стане ясно дали ще го продадем в началото на януари, има проявен интерес към него от доста клубове. Има водещи клубове от Англия, Франция, Италия, Русия и Турция, които се интересуват от Кафу", сподели Домусчиев пред NOVA.

Домусчиев също така потвърди слуховете, че скоро в отбора ще дойде и нов нападател, но все още подробности не се разкриват. Според бизнесмена, сделката си заслужава и затова ще бъде реализирана.

"Ще подсилим нашата нападателна мощ и вариативност още повече. Това го правим, защото сделката е изгодна. В крайна сметка, много пари за селекция няма да хвърлим, предвид факта, че още нямаме оферти за наши играчи, които считаме за подходящи", сподели Домусчиев.Напиши коментар:


Публикувай