22 Декември, 2016 10:57 1 364 2

Домусчиев: На Ганчев носът му е дълъг

  • домусчиев-
  • ганчев-
  • лудогорец-
  • цска-софия

Босът на Лудогорец отговори на собственика на ЦСКА

Домусчиев: На Ганчев носът му е дълъг - 1
Снимка: БТА

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев отговори на боса на ЦСКА-София Гриша Ганчев за коментара му, че някои отбори работят с клубове подизпълнители. Освен това ръководителят на “орлите” заяви, че не смята настоящия отбор в Първа лига за наследник на оригиналния ЦСКА.

"Като гледам как му свириха на Гриша Ганчев съдиите в последния мач мисля, че някои хора прекалено много приказват и носовете им стават дълги. Прекалено много злоба и пошлост има в българския футбол, което не е редно. Вместо някой да се учи какво са направили другите, кое е позитивното и положителното, както ние сме правили, да се занимаваш и да оклеветяваш другия, това няма да помогне по никакъв начин за развитието на един клуб и да станеш по-голям човек", заяви Кирил Домусчиев за предаването "Домът на футбола".

"Надявам се да имаме все повече конкуренти. Има отбори, които ни е трудно да побеждаваме. Виждате Черно море, Локо (Пд). Левски и ЦСКА няма какво да ги коментираме. Искам да кажа ЦСКА-София, защото това не е ЦСКА".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 spermicha

    1 0 Отговор
    domuz aga vinagi e prav
  • 2 Киро

    2 3 Отговор
    Гел, гледай си селското тимче с 18 човека публика и не се занимавай с големите орбори! Много ви е къс пишока да си го мерите с ЦСКА!