24 Декември, 2016 01:00 863 0

ПСЖ привлича Дракслер

  • дракслер-
  • псж-
  • волфсбург-
  • трансфер

Германецът ще акостира във френския тим

ПСЖ привлича Дракслер - 1
Снимка: БТА/АР

ПСЖ е на път да осъществи страхотна сделка, след като според изданието Goal.com "принцовете" вече са стигнали до споразумение с германския Волфсбург за полузащитника Юлиян Дракслер. 23-годишният футболист премина в състава на "вълците" през лятото на 2015 година от редиците на Шалке 04, но съвсем скоро се очаква да акостира във френската столица.

Отборът на Волфсбург ще получи първоначално 35 милиона, а останалите 10 милиона ще са под формата на различни бонуси, които отборът може да получи с времето.

Както е известно, в последно време Дракслер бе свързван усилено с трансфер в Арсенал, но самият футболист обяви наскоро, че предпочита преминаване във френския тим. Междувременно "принцовете" се интересуват и от неговия съотборник Рикардо Родригес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА