23 Декември, 2016 16:01 891 0

ЦСКА се отървава от трима португалци

  • виана-
  • педро-
  • нунеш-
  • цска

Червените може да се разделят с трима от петимата португалци през зимата

ЦСКА се отървава от трима португалци - 1
Снимка: БТА

ЦСКА може да се раздели с трима от петимата португалци през зимата. Това са Диого Виана, Руй Педро и Арсенио Нунеш. За първия има интерес от чужбина и може да бъде продаден. За Педро и Арсенио също ще се търси купувач. Тримата не успяха да се впишат в състава и да изпъкнат с ключови функции и лидерски качества. Това най-вероятно ще предопредели и зимната раздяла с тях.

Сигурен за мястото си в състава е Рубен Пинто, а в известна степен и Давид Симао. Към Симао все още има кредит на доверие, макар да не бе на високо ниво през есента.

Той в момента лекува контузия и най-вероятно ще пропусне старта на зимната подготовка. За Пинто се възлагат сериозни надежди да оформи солидна двойка в центъра на полузащитата заедно с Петрус Бумал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА