Last news in Fakti

23 Декември, 2016 16:28 912 0

Реал с интерес към звезда на Ювентус

  • дибала-
  • ювентус-
  • реал мадрид-
  • родригес

Мадридчани са готови да дадат Хамес Родригес и пари за услугите на Дибала

Реал с интерес към звезда на Ювентус - 1
Снимка: БТА/АР

Реал (Мадрид) не се е отказал от намерението си да си осигури услугите на аржентинската звезда на Ювентус Пауло Дибала. "Кралете" са готови с предложение към италианските си колеги, което е много вероятно да ги изкуши, пише "Mundo Deportivo". Испанският гранд е готов да даде Хамес Родргигес и прилична сума, за да привлече аса на "черно-белите".

Изпълнителният директор на Ювентус Джузепе Марота вече намекна за интерес към колумбийския национал, който със сигурност ще напусне "Сантиаго Бернебеу".

"Хамес Родригес? Зависи как ще се развие трансферният прозорец. Винаги трябва да обръщаме внимание на финансовия ни баланс, но Ювентус иска да бъде сред най-добрите отбори в света. Това винаги ще бъде нашата амбициозна цел", каза той.

Ако се стигне до споразумение между Реал и Ювентус, то най-вероятно ще влезе в сила от лятото, когато "кралете" ще имат право да картотекират нови футболисти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА