Last news in Fakti

24 Декември, 2016 12:56 1 127 0

Петър Жеков: Лудогорец е едиственото хубаво в родния футбол

  • жеков-
  • цска-
  • лудогорец-
  • оценка-
  • съдии

Легендата на ЦСКА разкритикува "червените"

Петър Жеков: Лудогорец е едиственото хубаво в родния футбол - 1
Снимка: БТА

Легендата на ЦСКА Петър Жеков определи шампиона Лудогорец като единствения светъл лъч в клубния ни футбол през годината. Бившият голмайстор даде оценката си на 2016 година пред "Меридиан Мач", като тя не звучи много ласкаво дори и за отбора на ЦСКА.

"Годината не беше добра. Какъв национален отбор, какви клубове, за какво изобщо говорим? Само Лудогорец са нещо хубаво за футбола, останалите са гола студена водичка по гърба. Лошите неща са много, но най-неприятно впечатление ми правят съдиите. Започнаха да се връщат някои практики от миналото, което е лошо.

"Оценката ми за ЦСКА е 3,50, като дори и това е високо. Нямам отбор на сърцето. Гледам реално и спокойно на нещата. Лудогорец е ясен шампион, а Монтана ще изпадне", коментира Жеков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА