24 Декември, 2016 13:56 885 0

Буфон: Трябваше да бием Милан в редовното време

  • буфон-
  • милан-
  • ювентус-
  • суперкупа

"Умората не трябва да ни бъде оправдание", обяви легендата на Ювентус

Буфон: Трябваше да бием Милан в редовното време - 1
Снимка: БТА/АР

Стражът на Ювентус Джиджи Буфон не скри огромното си разочарование след загубата, след дузпи, срещу Милан в мача за Суперкупата на Италия. Това се случи в юбилейната среща номер 600 с екипа на Джиджи, с фланелката на "росонерите". Той успя да спаси една дузпа, но неговите съотборници направиха две грешки от "бялата точка" и така успехът отиде при миланския гранд.

"Много съжалявам, че загубихме този мач. Не трябва да се оправдаваме с умората и изобщо да си търсим оправдание. Бяхме повели при дузпите, но за съжаление накрая сме губещите", обяви стражът пред италианските медии.

"Грешката ни беше, че не довършихме противника в първите 25 минути, а имахме този шанс да го направим. Изобщо не трябваше да се стига до дузпи според мен. Ние обаче не си вкарахме положенията".

"Това определено не е мечтаният финал за мен, за 2016 година".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА