24 Декември, 2016 18:25 1 645 1

Гуардиола: Кристиано е далеч от Меси

  • гуардиола-
  • меси-
  • роналдо-
  • енрике

"Той винаги е там, когато се нуждаеш от него", заяви треньорът на Манчестър Сити

Гуардиола: Кристиано е далеч от Меси - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола е съгласен с колегата си от Барселона, че Лионел Меси е на съвсем различно ниво от всички останали футболисти, включително и Кристиано Роналдо. Лучо дори си позволи да се подиграе със Златната топка като стойност и нарече най-ценния индивидуален приз "Златния Пъпеш".

"Да, аз споделям мнението на Луис. Без съмнение Меси е най-добрият футболист на планетата, защото знае как да играе, вкарва голове и умее да накара другите да играят", коментира каталунецът, който беше треньор на Лео от 2008 до 2012 година на стадион "Ноу Камп".

"Той винаги е там, когато се нуждаеш от него. При цялото ми уважение към другите големи футболисти, сред които е и Кристиано Роналдо, Меси е на съвсем друго ниво", каза Гуардиола.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брат ми

    2 0 Отговор
    Тъпи футболисти,писнало ми е от тия полуфабрикати.