Last news in Fakti

25 Декември, 2016 18:59 994 0

Гризман: Загубата на финала на Шампионска лига тежи много

  • гризман-
  • шампионска лига-
  • евро 2016

"Повече ме е яд за мача с Реал Мадрид, отколкото за финала на Евро 2016", призна французинът

Гризман: Загубата на финала на Шампионска лига тежи много - 1
Снимка: БТА/АР

Нападателят на Атлетико Мадрид Антоан Гризман изпраща много силна година, въпреки че не успя да спечели трофей. С Атлетико Мадрид той загуби финала в Шампионската лига от Реал Мадрид, а с националния тим на Франция претърпя поражение във финала на Евро 2016 от Португалия.

"Тъгата от загубения финал в Шампионската лига е по-голяма. Дни след това все още не можех да си намеря място от яд. Подготвяхме се две седмици за мача, представяхме си как ще празнуваме, ако спечелим. Разочарованието после беше огромно", сподели Гризман пред GQ.

В редовното време на финала с Реал французинът пропусна дузпа. При наказателните удари за определяне на победителя той беше точен, но удар на Хуанфран в гредата подари трофея на кралския клуб.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА