Last news in Fakti

26 Декември, 2016 10:57 669 0

Йоветич става съотборник на Попов в Спартак?

  • йоветич-
  • попов-
  • спартак москва-
  • луис адриано-
  • трансфер

Черногорецът е на път да премине в московския тим

Йоветич става съотборник на Попов в Спартак? - 1
Снимка: БТА/АР

Спартак Москва е на път да привлече Стеван Йоветич от Интер. Клубът, за който играе Ивелин Попов, е готов да плати трансферна сума от 15 млн. евро. Спартак се е съгласил да плаща по 3,5 млн. евро заплата на година на черногорския нападател годишно.

Италианските медии споменават и името на нападателя на Милан Луис Адриано сред желаните от Спартак. Бразилецът така и не успя да се наложи на „Сан Сиро”, след като бе привлечен от Шахтьор (Донецк) и може пак да поеме на изток срещу 5 млн. евро.

Не е ясно дали Спартак (Москва) планира продажбата на Ивелин Попов с евентуална покупка на нападател от Италия, защото Трабзонспор усилено напира за един от лидерите в националния отбор на България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА