369 0

Гуардиола: Всичко може да се случи срещу Хъл

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Хъл Сити е на последно място в класирането на Премиършип, но независимо от това Джосеп Гуардиола не приема за сигурна победата на неговия Манчестър Сити в двубоя между двата тима от 18-ия кръг.

"Във всеки наш мач може да се случи абсолютно всичко. Това важи и за днес. Положението на Хъл Сити не е добро, но това е един специален отбор, който се опитва да играе футбол много повече от някои други тимове в лигата", заяви Пеп.

"Говорих с Давид Силва и някои от другите футболисти и те ми дадоха добри съвети за това какво е да гостуваш на този съперник на Боксинг дей, продължи испанецът. - За малкото време тук научих, че разликата между първите 10 в класирането и последните 10 не е голяма. Ето защо е трудно да печелиш".

Гуардиола отчита, че неговите състезатели показват по-добра игра в защита. "За нас е важно да сме стабилни както в средата, така и в отбрана. Срещу Уотфорд и Арсенал допуснахме само няколко положения пред нашата врата, но не само заради усилията на четиримата отзад, а и защото пресата ни започваше много по-напред", добави мениджърът.

Великобритания


Напиши коментар:


Публикувай